Waarom
WerkSaam Twente?

Onze coaches zijn zzp-ers die graag samenwerken. Door deel uit te maken van WerkSaam Twente kunnen zij elkaar versterken, inspireren, daar waar gewenst samenwerken en/of kennis te delen. Dit komt de dienstverlening naar onze klanten ten goede. Daarnaast is het ook nog eens heel gezellig. Win win.

Wij bundelen onze krachten

om jouw medewerkers te laten groeien!

Professionele begeleiding gewaarborgd

Alle WerkSaam Twente coaches zijn aangesloten bij een beroepsverenigingen (NOLOC of de BOVV). De coaches werken volgens de eisen die de beroepsverenigingen stellen. Zij volgen zij o.a. nascholing, blijven zij zich continu ontwikkelen en houden zij regelmatig intervisie met vakgenoten. Ook geven de beroepsverenigingen informatie over ontwikkelingen in het vakgebied zodat onze coaches hun werk voor jou als opdrachtgever goed kunnen doen.

Onze professionals

Karin Pranger

KP Loopbaanadvies

Judith Takens

Judith Takens | loopbaancoaching & outplacement

Monique Sturre

Carrière Vita | Loopbaan- en Vitaliteitscoach

Kirsten Hegge

Bureau Horizon

Ons pand

Het markante witte pand aan de Hoofdstraat 35 te Zenderen heeft een rijke geschiedenis. Hier zat Café Winkelman, een voor velen van vroeger bekende plaatselijke uitgaansgelegenheid. De laatste jaren is de bestemming winkelpand geweest. In oktober
2021 zijn de renovatiewerkzaamheden begonnen om het tot een duurzaam kantoorpand te maken, klaar voor de toekomst. De ruime kamers en moderne inrichting maken het tot een werkplek waar weer vele jaren met plezier gewerkt kan worden.

Ontwerp en realisatie door: Comyoo | creatieve studio