Vitaliteitscoaching

Zit je niet zo lekker in je vel, ben je vaak moe of heb je geen energie, heb je een kort lontje? Loopt het niet, komt je nergens aan toe, dan is het tijd om eens stil te staan en de balans op te maken.

Genoeg energie hebben om te kunnen doen wat je wilt doen. Daar gaat het om bij vitaliteitscoaching. De elementaire vragen bij vitaliteitscoaching zijn: je weet wat je wilt, hoe je dat wilt en wanneer. Wat is belangrijk, waar sta je voor en durf je daarvoor te gaan. Kortom… hoe wil je leven?

Stap voor stap gaan we samen met jou op zoek naar wie je werkelijk bent, wat je wilt bijdragen en waar je gelukkig van wordt. Vervolgens worden er concrete stappen gezet om dat te realiseren. Vaak zijn dit kleine stappen die leiden tot een groot resultaat.

 

Waarom vitaliteitscoaching? Wat levert het op?

Onderwerpen die hierbij aan bod komen zijn: wat geeft mij energie en wat kost mij energie, waar wil ik mijn energie aan besteden, wat zijn mijn waarden, wat is mijn bijdrage, hoe is de balans werk/privé. Loop je rond met vragen die hierover gaan, dan is vitaliteitscoaching de aangewezen manier om de antwoorden te vinden.

Het eindresultaat: een goed leven leiden, in harmonie met jezelf en anderen, waarbij je genoeg energie hebt om datgene te doen wat je belangrijk vindt, zowel in je werk als privé.

Op zoek naar Vitaliteitscoaching in Twente?

De volgende loonbaanprofessionals helpen je graag verder.

Ontdek wat we met Vitaliteitscoaching voor jouw organisatie kunnen betekenen

Wij werken voor bedrijven en organisaties in heel Twente waaronder Enschede, Hengelo, Borne, Almelo, Rijssen en Oldenzaal.

Ontwerp en realisatie door: Comyoo | creatieve studio