Stress- en Burnout coaching

Stress hoort bij het leven en bij werken. Zonder stress zelfs geen leven. Maar… wat als je medewerker gebukt gaat onder langdurige stress, het overzicht niet meer heeft en dreigt te verdrinken in een veelheid aan taken die allemaal moeten en wel nu. Dan is het tijd om in te grijpen en hulp te zoeken, anders dreigt een burn-out.

Leren om op een gezonde manier om te gaan met stress begint met een bewustwordingsproces. Wat gebeurt er waardoor er stress ontstaat? Wat zijn (belemmerende) gedachten en bijbehorende emoties. Hoe reageer ik en hoe zou ik willen reageren? Hierbij leer je signalen en grenzen her- en erkennen. Omgaan met verwachtingen en perfectionisme hoort daar ook bij.

Stap voor stap gaan we samen met werknemer op zoek naar andere denkwijzen en/of acties. Vaak zijn dit kleine stappen die leiden tot een groot resultaat.

Waarom stress- en burnout coaching? Wat levert het op?

Het eindresultaat van onze interventie is dat de werknemer beter met stress kan omgaan, het overzicht niet verliest, werk op een gezonde manier kan doen, zonder dat daarbij de relaties met anderen onder druk komt te staan. Dit levert een gemotiveerde en productieve medewerker op, met een verminderde kans op uitval en daardoor hoge kosten.

Op zoek naar Stress- en Burnout coaching in Twente?

De volgende loonbaanprofessionals helpen je graag verder.

Ontdek wat we met Stress- en Burnout coaching voor jouw organisatie kunnen betekenen

Wij werken voor bedrijven en organisaties in heel Twente waaronder Enschede, Hengelo, Borne, Almelo, Rijssen en Oldenzaal.

Ontwerp en realisatie door: Comyoo | creatieve studio