Sollicitatietraining

Solliciteren is een vak, maar dit vak kun je leren. Bij solliciteren in de huidige arbeidsmarkt komt er heel wat kijken. Een goed modern CV, een goed profiel en een goede LinkedIn-pagina zijn allemaal zaken waar je mee te maken krijgt. Om nog maar niet te praten over de wirwar van vacaturesites en grote hoeveelheden informatie op internet. En dan nog het solliciteren zelf, de brief, het gesprek. Welke tactiek volg je; bel je eerst? Is een netwerkgesprek echt noodzakelijk? Allemaal vragen wanneer je de arbeidsmarkt (weer) wilt betreden.

Het antwoord op deze vragen is nog niet zo makkelijk, want iedere mens is anders en je wilt als sollicitant graag jezelf blijven. Onze loopbaanprofessionals helpen je om je eigen antwoorden te vinden.

Waarom sollicitatietraining? Wat levert het op?

Hulp bij het betreden van de arbeidsmarkt is soms nodig. Na een lange periode niet solliciteren of het is je eerste keer, is het goed om weer kennis te krijgen van de huidige arbeidsmarkt. Professionele sollicitatiehulp geeft je zelfvertrouwen en zorgt dat je niet onnodig lang zonder werk blijft. Een goed sollicitatieplan zorgt voor doelgericht en met plezier solliciteren.

Op zoek naar Sollicitatietraining in Twente?

De volgende loonbaanprofessionals helpen je graag verder.

Ontdek wat we met Sollicitatietraining voor jouw organisatie kunnen betekenen

Wij werken voor bedrijven en organisaties in heel Twente waaronder Enschede, Hengelo, Borne, Almelo, Rijssen en Oldenzaal.

Ontwerp en realisatie door: Comyoo | creatieve studio