Leiderschapsontwikkeling

Wie was voor jou een bijzondere leidinggevende? Iemand bij wie je meer presteerde dan je zelf voor mogelijk hield? Goede leiders fascineren en inspireren. Het zijn mensen die ogenschijnlijk weinig doen, maar in werkelijkheid geven ze in duizend kleine dingen bewust en onbewust vorm en inhoud aan hun leiderschap.

Een leider kan nooit op alle facetten excelleren. In onze ogen bestaat er niet zoiets als DE perfecte leidinggevende. Er is geen perfect recept, maar wel succesvolle ingrediënten. Je persoonlijkheid en hoe jij invulling geeft aan je leiderschap maken het verschil.

Welke kwaliteiten zet je in je leiderschap graag op de voorgrond en waar is nog werk te verrichten? In een leiderschapstraject bij WerkSaam Twente onderzoek je jezelf als leider. Dit doen wij door kritische vragen te stellen, spiegels voor te houden, ideeën aan te dragen, verrassende invalshoeken te kiezen en ervaringen te delen.

 

Waarom Leiderschapsontwikkeling? Wat levert het op?

Goed leiderschap is medebepalend voor het succes in een organisatie of team. Het stimuleert de persoonlijke groei van individuele medewerkers. In een leiderschapstraject bij WerkSaam Twente krijg je inzicht in waar jij als leider voor staat en biedt praktische begeleiding om te groeien in jouw rol als leider.

Leiderschapsontwikkeling is er voor de beginnende young professional, maar ook voor de ervaren leider. Wil je inspiratie opdoen en leren van andere leiders? Kies dan voor onze sparringsessies met andere leidinggevenden. Informeer naar de data/mogelijkheden.

Op zoek naar Leiderschapsontwikkeling in Twente?

De volgende loonbaanprofessionals helpen je graag verder.

Ontdek wat we met Leiderschapsontwikkeling voor jouw organisatie kunnen betekenen

Wij werken voor bedrijven en organisaties in heel Twente waaronder Enschede, Hengelo, Borne, Almelo, Rijssen en Oldenzaal.

Ontwerp en realisatie door: Comyoo | creatieve studio