Interim casemanagement

Soms heb je te maken met onverwacht langdurig verzuim van een of meer van je medewerkers. Als werkgever komen er dan veel zaken op je af die je moet regelen in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Je hebt wellicht de kennis niet in huis of je P&O-er heeft het nu net heel druk met andere zaken. Dan kun je de hulp inroepen van een casemanager verzuim die jou voor een aantal uren in de week kan helpen.

Een casemanager verzuim begeleidt het re-integratieproces namens de werkgever en is het aanspreekpunt voor de werknemer. Daarnaast geeft deze advies en zorgt ervoor dat alle partijen op tijd doen wat ze moeten doen.

Waarom casemanagement? Wat levert het op?

Een interim casemanager adviseert de werkgever én de medewerker over het verzuimproces. Een goede casemanager houdt altijd de mens in het oog en houdt de financiële gevolgen voor de werkgever én de medewerker goed in de gaten. Met een casemanager weet je zeker dat je de juiste stappen neemt. Ook is het mogelijk dat iemand met je meedenkt of je binnen specifieke verzuimcasus de juiste keuzes maakt.

Op zoek naar Interim casemanagement in Twente?

De volgende loonbaanprofessionals helpen je graag verder.

Ontdek wat we met Interim casemanagement voor jouw organisatie kunnen betekenen

Wij werken voor bedrijven en organisaties in heel Twente waaronder Enschede, Hengelo, Borne, Almelo, Rijssen en Oldenzaal.

Ontwerp en realisatie door: Comyoo | creatieve studio