Carrierebegeleiding

In de dagelijkse gang van zaken ontbreekt het vaak aan de ruimte en rust om bewust bij je carrière stil te staan. In de waan van de dag vergeet je vaak je persoonlijke doelen en voor je het weet is er ongemerkt weer een jaar voorbij waarin je niet aan je dromen hebt gewerkt.

Persoonlijke ontwikkeling is een proces waar je bewust mee bezig moet zijn. Richting geven aan een carrière kun je zien als een persoonlijk project. Maar waar begin je? De coaches van WerkSaam Twente helpen carrièredoelen te vertalen naar concrete stappen. Of het nu gaat om een promotie, een gedroomde carrière-switch of over de ontwikkeling van een nieuw idee. Onze werkwijze is praktisch, zonder moeilijke managementtaal.

 

Waarom carrièrebegeleiding? Wat levert het op?

Carrièrebegeleiding is een steun in de rug voor wie wil werken aan een duurzame carrière. Het zet je loopbaan in beweging! Met inspirerende en prikkelende opdrachten komt jouw medewerker tot een overzichtelijk plan waarmee hij of zij direct aan de slag kan.

Werkgevers kunnen carrièrebegeleiding inzetten bij het boeien, binden en laten bloeien van de talenten van medewerkers. In een tijd van toenemende krapte op de arbeidsmarkt is het immers belangrijk om medewerkers te behouden. Veel jonge en medior professionals zoeken in hun werkgever vooral een veilige omgeving die ze in staat stelt om zo snel mogelijk zoveel mogelijk te leren.

Talentvolle medewerkers vormen een aantrekkingskracht voor ander talent. En succes trekt succes aan. Met carrièrebegeleiding helpt u uw medewerkers planmatig en met meer zelfvertrouwen werken aan hun ontwikkeling en een succesvolle carrière.

Op zoek naar Carrierebegeleiding in Twente?

De volgende loonbaanprofessionals helpen je graag verder.

Ontdek wat we met Carrierebegeleiding voor jouw organisatie kunnen betekenen

Wij werken voor bedrijven en organisaties in heel Twente waaronder Enschede, Hengelo, Borne, Almelo, Rijssen en Oldenzaal.

Ontwerp en realisatie door: Comyoo | creatieve studio