2e Spoorbegeleiding

Is je medewerker een jaar ziek en leidt re-integratie (1e spoor) nog niet naar duurzaam herstel in eigen functie, dan krijgt je medewerker te maken met 2e spoorbegeleiding. In dit 2e spoor wordt je medewerker door een externe professional geholpen om zich te oriënteren op de arbeidsmarkt.

Begeleiding van je medewerker is een specialisme waarbij veel kennis nodig is van de arbeidsmarkt, maar ook van de mens. Je medewerker wordt bij de hand genomen en zet afhankelijk van zijn/haar belastbaarheid de benodigde stappen naar een nieuwe loopbaan. Dit proces wordt vastgelegd ten behoeve van het WIA re-integratieverslag. Een 2e spoorbegeleiding is altijd maatwerk.

Waarom 2e spoorbegeleiding? Wat levert het op?

De loopbaanprofessionals van WerkSaam Twente maken het verschil door jarenlange ervaring, persoonlijke aandacht voor uw medewerker, contact met het UWV en korte lijntjes naar de werkgever. Doel is een duurzame arbeidsplek of werkervaringsplaats voor uw werknemer. Vaak is er samenwerking zijn met de arbodienst in een juiste uitvoering van de interventies. Op deze wijze borgen we de correcte afhandeling van de begeleiding zodat er geen boete vanuit het UWV kan worden opgelegd.

Op zoek naar 2e Spoorbegeleiding in Twente?

De volgende loonbaanprofessionals helpen je graag verder.

Ontdek wat we met 2e Spoorbegeleiding voor jouw organisatie kunnen betekenen

Wij werken voor bedrijven en organisaties in heel Twente waaronder Enschede, Hengelo, Borne, Almelo, Rijssen en Oldenzaal.

Ontwerp en realisatie door: Comyoo | creatieve studio