1e Spoorbegeleiding

Je medewerker is met klachten uitgevallen en het is tijd om het werk weer op te bouwen. Maar hoe doe je dat? Hoe krijgt de medewerker weer vertrouwen in zichzelf en in zijn kunnen. Hoe voorkomt de medewerker dat hij nogmaals uitvalt. Hoe reageert medewerker op toenemende taken en verantwoordelijkheden, de omgang met collega’s en leidinggevende?

Bij 1e spoorbegeleiding gaat het erom een zieke werknemer te begeleiden bij het re-integreren in zijn eigen werk. Hierbij hanteren we een praktische benadering. Waar loopt de werknemer tegenaan? De thema’s die hiermee voor de medewerker van belang zijn, krijgen speciale aandacht met opdrachten in de praktijk. Dit is dan ook altijd maatwerk en afgestemd op de adviezen van de bedrijfsarts.

Waarom 1e spoorbegeleiding? Wat levert het op?

Het doel van begeleiding in het 1e spoor is om het proces van terugkeer vanuit ziekte goed laten verlopen en de medewerker duurzaam te laten terugkeren in zijn werk. De medewerker leert met behulp van praktische handvatten zijn werk goed te doen. Waar nodig wordt meer stil gestaan bij theoretische onderbouwing van processen. De begeleiding start intensief, naarmate medewerker meer vertrouwen krijgt, bouwen we stapsgewijs af.

Op zoek naar 1e Spoorbegeleiding in Twente?

De volgende loonbaanprofessionals helpen je graag verder.

Ontdek wat we met 1e Spoorbegeleiding voor jouw organisatie kunnen betekenen

Wij werken voor bedrijven en organisaties in heel Twente waaronder Enschede, Hengelo, Borne, Almelo, Rijssen en Oldenzaal.

Ontwerp en realisatie door: Comyoo | creatieve studio